Proses kimia

Proses Kimia

https://www.covnavalve.com/actuator

Ing lingkungan industri kanthi kacepetan dhuwur, konsentrasi bledug dhuwur, suhu dhuwur lan korosivitas dhuwur, gampang nyebabake karusakan kanggo segel karet lan bahan sealing kanggo klep kanthi segel alus.Mula, butuh katup sing digawe kanthi safety lan resistensi sing ora cocog.Katup COVNA PTFE nambah bahan sealing sing ana lan nambah umur layanan.Kita wis nggawe klep khusus sing bisa nangani aplikasi pangolahan kimia sing paling nuntut sajrone pirang-pirang taun.

Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita