Panganan lan Wedang

Pangan lan Wedang

https://www.covnavalve.com/motorized-valve

Covnavalve ngasilake macem-macem produk sing digunakake ing industri panganan lan omben-omben sing tundhuk karo standar referensi internasional.Umume ing aplikasi sanitasi, sambungan sing paling kerep digunakake yaiku clamp fast mounting lan threading kanggo nyegah kontaminasi saka instalasi.Nalika remot kontrol dibutuhake ing sistem pipa pangan, wedang, lan biopharmaceuticals, kontrol otomatis dibutuhake, umume kontrol pneumatik, katup kupu pneumatik kelas sanitasi, katup bal pneumatik kelas sanitary, lan katup diafragma pneumatik kelas sanitary.

Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita