Храна и пијалаци

Храна и пијалаци

https://www.covnavalve.com/motorized-valve

Covnavalve произведува различни производи кои се користат во индустријата за храна и пијалоци во согласност со меѓународните референтни стандарди.Генерално во санитарните апликации, најчесто користените приклучоци се брзо монтирање со стегач и навој за да се спречи контаминација од инсталацијата.Кога е потребен далечински управувач во системските цевководи за храна, пијалоци и биофармацевтски производи, потребна е автоматска контрола, генерално пневматска контрола, пневматски вентил за пеперутка од санитарно ниво, пневматски топчест вентил од санитарно ниво и пневматски мембрански вентил од санитарно ниво.

Оставете ја вашата порака
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја