Наводнување

Наводнување

Наводнување

Наводнувањето е неопходно за одгледување на земјоделски култури, ревегетација на нарушените почви во суви области, како и за одржување на пејзажите.Наводнувањето бара контролирани количини на вода што се снабдуваат со растенијата во различни интервали.Интелигентен COVNA електричен активаторски вентил за регулирање, електромагнетниот вентил за контрола на времето се широко користени во индустријата за наводнување.Ние нудиме сопствени решенија за вашиот проект за наводнување, без разлика дали се големи или мали.

Оставете ја вашата порака
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја