Nyheter

COVNA-ventiler for utvinningssystemer for essensielle oljer

Metode for utvinning av essensielle oljer refererer til metoden for å trekke ut essensielle oljer fra planter.Vanlige metoder for ekstraksjon av essensielle oljer inkluderer dampdestillasjon, løsningsmiddelekstraksjon, kaldpresset ekstraksjon osv. Ventiler er komponenter i systemer for ekstraksjon av essensielle oljer.Det hjelper systemet med sirkulasjon og kondisjonering av damp, essensielle oljer og vann.I denne artikkelen vil vi introdusere deg til ventiler som kan brukes i utvinningssystemer for essensielle oljer.

Hygieniske ventiler

Hygieniske ventilerkan deles inn i sanitære kuleventiler og sanitære spjeldventiler i henhold til ventiltype.Hygieniske ventiler bruker næringsmiddelgodkjente kroppsmaterialer og næringsmiddelgodkjente silikonpakninger.Innsiden og utsiden av ventilhuset er speilpolert for å sikre jevne ventilvegger og forhindre at mat samler seg inne i ventilhuset.Samtidig brukes en klemmekobling for å hindre at mat samler seg ved koblingen.Hygieniske ventiler vil være ditt førstevalg.

Hygienisk ventil kan brukes med pneumatiske og elektriske aktuatorer.

covna-sanitær-pneumatisk-kuleventil-2

Kuleventiler med flens

En kuleventil med flens er en kuleventil med flensforbindelse.Det er ANSI, JIS, DIN, GB standarder for ditt valg.Fordelene med flensede kuleventiler er enkel installasjon, null lekkasje og enkel betjening.Kuleventiler med flens er egnet for å regulere væsker som vann, avløpsvann, damp osv. På samme måte kan den brukes medpneumatiske aktuatorerogelektriske aktuatorer, for å oppnå formålet med fjernkontroll.

covna-covna-elektriske-kuleventiler-3

Pneumatiske kontrollventiler

A pneumatisk kontrollventiler en ventil som brukes til å regulere trykket og strømmen inne i en rørledning.Hensikten med presis kontroll gjennom lokatoren.Pneumatiske reguleringsventiler er egnet for å regulere trykk og strømning av vann og damp.Hvis du trenger en ventil som kan justere strømmen nøyaktig, vil den pneumatiske reguleringsventilen være ditt førstevalg.

pneumatisk kontrollventil

Ovennevnte er ventilene som vanligvis brukes i utvinningssystemer for essensielle oljer.Hvis du har behov for ventiler, vennligst kontakt oss for den beste ventilløsningen.sales@covnavalve.com


Innleggstid: 26. august 2022
Legg igjen din melding
Skriv din melding her og send den til oss