Tala Fou

O le a le mea e tatau ona faʻalogo i ai pe a filifilia le faʻamaufaʻailoga valve?

O le vaega pito sili ona taua o le faʻamaufaʻailoga valve o le nofoa faʻamaufaʻailoga o le valve, e taʻua foi o le mama faʻamau.O se vaega taua o se paʻu faʻamaufaʻailoga valve, lea e faʻafesoʻotaʻi saʻo ma le ala i totonu o le paipa.O faʻasalalauga i totonu o le paipa e aofia ai le vai, kesi, mea faʻapipiʻi, vailaʻau ma mea alkaline, ma isi. E tatau foi ona faʻaogaina e faʻamaufaʻailoga valve mea eseese e faʻafetaui i ala eseese.O a la puipuiga mo le filifilia o fa'amaufa'ailoga valve?

1. O mea tau tete'e.Tensile meatotino o meatotino muamua ia e tatau ona iloiloina mo mea faʻamaufaʻailoga, e aofia ai: malosi faʻamalosi, faʻamalosi faʻamalosi, faʻalauteleina i le malepelepe ma le faʻaleagaina tumau i le gau.EPDMma NBR, ma isi.

alavai butterfly eletise
2. Malosi.Faʻaalia le gafatia o mea faʻamaufaʻailoga e tetee atu ai i le faʻalavelaveina o le malosi mai fafo, o se tasi foi lea o mea taua o mea faʻamaufaʻailoga.O le maaa o mea e fesoʻotaʻi ma isi mea totino i se tulaga faʻapitoa.O le maualuga o le maaa, o le sili atu foi lea o le malosi, o le laʻititi o le faʻalauteleina, ma le faʻaogaina o le ofuina.O le lelei, ma le leaga o le maualalo o le vevela tetee.
3. Omiga fa'amalosi.O faʻamaufaʻailoga paʻu e masani ona i ai i se tulaga faʻapipiʻi, ma o lenei meatotino e fesoʻotaʻi saʻo i le umi o le faʻamaufaʻailogaina o le mea faʻamaufaʻailoga.https://www.covnavalve.com/flange-ptfe-motorised-control-ball-valve/ 4. Mea e fa'asa'o.Mea fa'amaufa'ailoga e tete'e suau'u po'o mea fa'amaufa'ailoga, o nisi taimi e fa'afeso'ota'i ma ala fa'a'ele'ele pei ole acid ma le alkali ile fale kemikolo.I le faaopoopo atu i le pala i nei ala o faasalalauga, e mafua ai foi le faalauteleina ma le faaitiitia o le malosi i le maualuga o le vevela.PTFE.

 

5. Anti-matua.O mea faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga tuai o le a mafua ai le faʻaleagaina o le faʻatinoga pe a uma ona aʻafia i le okesene, osone, vevela, malamalama, susu ma faʻamalosi faʻainisinia, lea e taʻua o le matua o mea faʻamaufaʻailoga.

Afai e te fiafia i mea o loʻo i luga pe manaʻo e maua se malamalama atili i faʻamaufaʻailoga valve, faʻamolemolefaafesootai matoumo nisi fa'atalanoaga


Taimi meli: Sep-21-2022
Tuu lau Feau
Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou