Ushqim dhe pije

Ushqim dhe pije

https://www.covnavalve.com/motorized-valve

Covnavalve prodhon një shumëllojshmëri produktesh të përdorura në industrinë e ushqimit dhe pijeve në përputhje me standardet ndërkombëtare të referencës.Në përgjithësi në aplikimet sanitare, lidhjet më të përdorura janë montimi i shpejtë me kapëse dhe filetimi për të parandaluar ndotjen nga instalimi.Kur kërkohet telekomanda në tubacionet e sistemit të ushqimit, pijeve dhe biofarmaceutikëve, kërkohet kontrolli automatik, përgjithësisht kontrolli pneumatik, valvula flutur pneumatike e shkallës sanitare, valvula topike pneumatike e shkallës sanitare dhe valvula diafragme pneumatike e shkallës sanitare.

Lini Mesazhin Tuaj
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni