Ujitje

Ujitje

Ujitje

Ujitja është e nevojshme për kultivimin e kulturave, rivegjetimin e tokave të trazuara në zonat e thata si dhe ruajtjen e peizazheve.Ujitja kërkon sasi të kontrolluara të ujit që u furnizohen bimëve në intervale të ndryshme.Valvula e aktivizuesit elektrik me rregullim inteligjent COVNA, valvula solenoide e kontrollit të kohës përdoren gjerësisht në industrinë e ujitjes.Ne ofrojmë zgjidhje me porosi për projektin tuaj të ujitjes, qoftë në shkallë të madhe apo të vogël.

Lini Mesazhin Tuaj
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni