Dahareun jeung inuman

Dahareun Jeung Inuman

https://www.covnavalve.com/motorized-valve

Covnavalve ngahasilkeun rupa-rupa produk anu dianggo dina industri pangan sareng inuman saluyu sareng standar rujukan internasional.Umumna dina aplikasi saniter, sambungan anu paling sering dianggo nyaéta clamp gancang sareng threading pikeun nyegah kontaminasi tina pamasangan.Nalika kadali jauh diperlukeun dina sistem piping dahareun, inuman, jeung biopharmaceuticals, kontrol otomatis diperlukeun, umumna kontrol pneumatic, Saniter-grade klep kukupu pneumatic, Saniter-grade klep bola pneumatic, sarta Saniter-grade pneumatic klep diafragma.

Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami