Nuus

5 pneumatiese vlinderkleppe verskaffers in die VSA

Pneumatiese vlinderklepis een soort outomatiese klep vir vloeitempobeheer.Word wyd gebruik in afvalbehandeling, mediafiltrasiestelsels, demineraliseringsaanlegte en so aan.Hier lys ons 5 pneumatiese vlinderklepverskaffers in die VSA vir u verwysing.Hoop dit kan jou help om tyd te bespaar om te koop.

Intussen is COVNA 'n vervaardiger van pneumatiese vlinderkleppe met 22 jaar ondervinding en ons het 10+ jaar se wêreldwye handel.Ons ken die mark en klep.Enige aanvraag na pneumatiese vlinderkleppe, kontak gerus COVNA om die beste prys te kry.sales@covnavalve.com

verseker outomatisering

Versekerde outomatiseringhet meer as 30 jaar ondervinding in die outomatiseringsklepbedryf en is daartoe verbind om kliënte van die mees gevorderde aangedrewe kleppe te voorsien.Dit dien die chemiese, farmaseutiese, seewaterbehandeling, rioolbehandeling, papier- en pulpindustrieë, ens. Assured Automation het 'n volledige outomatiseringsprodukreeks, soos pneumatiese vlinderkleppe, pneumatiese balkleppe, elektriese vlinderkleppe, ens. outomatisering klep behoeftes.

jomarvalve

Jomar Valveis in 1966 gestig en het UL-, CSA-, FM- en NSF-sertifisering geslaag.Die produk kan op enige toepassingsveld toegepas word, soos mynbedryf, papier en pulp, stoombedryf, rioolbehandeling, HVAC en so meer.Elke produk van Jomar Valve word 100% getoets om die beste produkprestasie te verseker.

waardevlinder

BVChet meer as 100 jaar ondervinding in klep- en outomatiese vloeistofbeheer.Ryk klepervaring, bedryfservaring en uitstekende produkte kan kliënte uitstekende oplossings vir vloeistofbeheer bied.Produkte sluit in sagte-verseëlde vlinderkleppe, hard-verseëlde vlinderkleppe, hoëprestasie-vlinderkleppe, ens., om aan jou verskillende produkbehoeftes te voldoen.

klepoplossings

Klepoplossingsis in 1995 gestig om kleppe en aktuators vir die kommersiële en industriële markte te verskaf, en om pasgemaakte vloeistofbeheeroplossings te verskaf.Produkte sluit in pneumatiese hoëprestasie-vlinderkleppe, pneumatiese flensvlinderkleppe, ens., om aan jou verskillende klepbehoeftes te voldoen.Dien die voedsel- en drankbedryf, skoonmaaktoerusting en waterbehandelingsindustrieë.

bitorq

Gestig in 1981,BI-TORQverskaf kleppe wat in vlambare mediatoepassings en tradisionele nywerhede gebruik kan word.BI-TORQ kan klepoplossings volgens industrievereistes aanpas, produksieskakels optimaliseer en produksiedoeltreffendheid verbeter.Daarbenewens bied BI-TORQ 'n verskeidenheid bykomstighede om jou te help om die outomatiese vloeistofbeheerstelsel makliker te realiseer.


Postyd: Jan-04-2022
Los jou boodskap
Skryf jou boodskap hier en stuur dit vir ons