Nyheder

Forskellen mellem magnetventil og miniaturemotoriseret ventil

Hvad er enMagnetventil?

Magnetventilen genererer magnetisk kraft gennem elektricitet og bruger derefter den magnetiske kraft til at løfte lukkeelementet for at styre åbningen eller lukningen af ​​ventilhuset.Magnetventilen er lille i størrelse, generelt 3/8″ til 2″.Hvis du har brug for en større størrelse, kan du tilpasse den, men prisen er højere.

Fordele ved magnetventil

Hastigheden for åbning/lukning er meget hurtig og inden for 0,5 sekunder
Lille størrelse, kan bruges til at styre væske i forskellige automatiserede maskiner
Mange stilarter.Ved at ændre designet af spolen eller ventilsædet kan det have karakteristika af korrosionsbestandighed, høj temperaturbestandighed, højtryksmodstand, vandtæt og så videre
Enkel struktur, lave vedligeholdelsesomkostninger

For at sikre en effektiv udnyttelse af magnetventilen anbefaler vi, at magnetventilen arbejder kontinuerligt i mindre end 30 minutter, og det anbefales, at magnetventilen monteres vandret.

Hvad er enMiniature motoriseret kugleventil?

Den lille motoriserede ventil omdanner elektrisk energi til strøm og bruger motoren til at drive kuglen til at rotere, hvorved ventilens åbning eller lukning styres.Den lille motoriserede ventil er lille i størrelse og kan spare installationsplads.

Fordele ved miniature motoriseret kugleventil

Kan arbejde i lang tid op til 99 timer
Forskellige funktioner kan realiseres ved at ændre ledningstilstanden, såsom tidsstyringstype, automatisk nulstillingstype, justeringstype osv.
Lille størrelse, kan bruges i forskellige automationsudstyr og projekter
Ingen krav til monteringssted

Forskellen mellem magnetventil og fin lille elektrisk ventil

Skiftetid: magnetventilens koblingstid er inden for 0,5 sekunder, lille motoriseret ventilkoblingstid er inden for 1-5 sekunder
Kropsstruktur: Magnetventilens ventilhus er en afspærringstype, mens ventilhusstrukturen på den lille motoriserede ventil er en kugletype
Funktion: Magnetventilens funktion er at åbne og lukke.Udover at åbne og lukke kan den fine lille motoriserede ventil også justere flowet.

Alt i alt har den lille motoriserede ventil og magnetventilen et komplementært forhold.Hvis nogle parametre for magnetventilen ikke kan opfylde kravene i dit projekt, kan du overveje at bruge en lille motoriseret ventil.

 


Indlægstid: 15. december 2021
Efterlad din besked
Skriv din besked her og send den til os