Nyheder

Trunnion kugleventil VS flydende kugleventil

A kugleventiler en ventil, der åbnes eller lukkes ved at dreje kuglen gennem ventilstammen.Kugleventiler kan opdeles i 2-ports kugleventiler, 3-ports kugleventiler eller 4-ports kugleventiler.Den har også elektrisk kugleventil og pneumatisk kugleventil for at opfylde dine aktiveringsbehov.Udbredt i den kemiske industri, vandbehandlingsindustrien, kunstvandingsindustrien, skibsbygningsindustrien og så videre.

Kugleventiler kan også tilpasses efter kravene fra applikationsindustrien.For eksempel kan sanitære kugleventiler bruges i den farmaceutiske industri, drikkevareindustrien og den biologiske procesindustri med højere krav.

Fordele ved kugleventil:

● Fuld boring

● God tætning, lavt drejningsmomentkrav

● Kompakt design

●En række forskellige designs kan være velegnede til applikationer i forskellige industrier

Ulemper ved kugleventil:

● Ikke egnet til mudderapplikationer eller applikationer, hvor mediet er relativt tyktflydende

● Den indvendige rengøring af kugleventilen er ikke praktisk

● Størrelsen er begrænset

Kugleventiler kan opdeles i flydende kugleventiler og trunion kugleventiler.Enkelt sagt betyder den flydende kugleventil, at kuglen automatisk flyder inde i ventilhuset, mens kugletappens kugleventil er fastgjort i ventilhuset, og der er en fast aksel i bunden af ​​ventilhuset.Kugletappens kugle er understøttet af ventilstammen og tappen på samme tid, hvilket gør den stærkere og mindre driftsmoment.

Venstre: Flydende kugleventil Højre: Trunnion kugleventil

Kilde: Tameson

Derfor er trunion kugleventilen meget velegnet til brug i højtryksindustrien.Fordi kuglen ikke flyder, og den er forbundet med tappen, betyder det, at den vil opretholde en ordentlig tætning på begge sider og ikke øger drejningsmomentkravene.Alt i alt vil kugleventilen til højtryksindustrien give en særdeles velegnet og højkvalitets ventilløsning.

Anvendelse af tapkugleventil:

Kemisk industri: Trunnion kugleventiler kan give den kemiske industri en god tætningsydelse, sikker og holdbar løsning.

Kraftværker: Kraftværker vil bruge forskellige brændstoffer til elproduktionsprocessen, så mediet vil have høje temperatur- og højtrykskrav.I dette tilfælde er trunion-kugleventilen meget velegnet til denne industri.

Olie og naturgas: Trunnion-kugleventiler kan godt hjælpe naturgasanlæg, olieraffinaderier, gasforsyningsrørledninger osv. med at opnå formålet med transmission og afspærring.Trunion kugleventilen kan godt modstå industriens højtrykskrav.

Ethvert behov for trunion kugleventil, velkommen til at konsultere os for at få en gratis ventilløsning!


Indlægstid: 22. december 2021
Efterlad din besked
Skriv din besked her og send den til os