Nyheder

Hvad er COVNA højtryksmagnetventil?

DetHKKB højtryks magnetventiler en af ​​COVNAs bedst sælgende ventiler.Fordelen er, at den kan modstå tryk op til 250 bar (3000 psi), har fremragende flowkontrolydelse og lang levetid.Lille i størrelse, den kan godt bruges i alle former for automationsudstyr.

For at få højtryksmagnetventilen til at fungere normalt og perfekt, vil vi fortykke ventillegemets tykkelse for at sikre, at når højtryksmediet strømmer, vil ventillegemet ikke blive beskadiget af højtrykkets påvirkning medium.

Samtidig er højtryksmagnetventilen en pilotstempeltype, hvilket betyder, at indersiden af ​​ventilen kan modstå højt tryk og sikre ventilens levetid.

For det andet har den fjeder vi bruger en høj fjederkoefficient, som effektivt kan buffere og beskytte indersiden af ​​ventilen.

Spolen til højtryksmagnetventilen vedtager et plasthus, som har fordelen ved hurtig varmeafledning, som effektivt kan undgå skader på spolen på grund af overophedning.Vi vil øge spolens effekt for at sikre, at ventilen kan åbnes eller lukkes normalt for at hjælpe dit projekt med at køre normalt.

højtryks magnetventil

Anvendelse af højtryksmagnetventiler

Højtryksmagnetventiler har vidunderlig højtryksydelse og kan bruges i følgende industrier:
● Bilvaskeudstyr
● Automatiseret rengøringsudstyr
● Forstøvningssystem
● Myggeafvisende udstyr
● Autoklaveudstyr
● Kraftværk
etc. automatisering integreret system

Højtryksmagnetventiler har en bred vifte af anvendelser, og vi mener, at de kan bruges godt i dit projekt og hjælpe med at forbedre arbejdseffektiviteten og opnå flere fordele.
Enhver efterspørgsel efter ventil, velkommen til at forespørge os!


Indlægstid: 25. februar 2022
Efterlad din besked
Skriv din besked her og send den til os