Nūhou

TOP 5 Pneumatic Rotary Actuator Manufacturers

Pneumatic rotary actuatorhe mea hana ʻakomi e kōkua i ka hoʻomalu ʻana i ka wai.ʻO kāna mau hiʻohiʻona he kumu kūʻai, pane, palekana, pahū-hōʻoia a me ka eco-friendly.Loaʻa i ke ʻano hoʻihoʻi puna a me ke ʻano hana pālua.

He mea hana ʻo COVNA i nā mea hana rotary a me nā valve me 22 mau makahiki o ka ʻike.Hoʻopaʻa mākou e lilo i mea hāʻawi hoʻonā valve i makemake ʻia.Kekahi koi no nā actuators a me nā valves, e ʻoluʻolu e nīnau iā mākou ma sales@covnavalve.com

ʻO Festo kahi hui i hoʻokumu ʻia ma 1925 a ʻo ke keʻena nui ma Kelemania e hāʻawi ana i ka ʻenehana hana no ka ʻoihana honua.Loaʻa iā ia nā hui 61 a me nā lālā 250 ma ka honua holoʻokoʻa, me kahi o 21,000 mau limahana.Ma hea ʻoe, loaʻa iā Festo kahi ala e hoʻopili ai iā ʻoe a hāʻawi i nā hoʻonā e pili ana i kāu mau pono.
Hāʻawi ʻo Festo i nā ʻano mea hana pneumatic e hoʻokō i kāu pono kaʻa.

Ua hoʻokumu ʻia ʻo NORGREN ma 1925. Ua hoʻokumu ʻo Entrepreneur Carl Norgren i kahi ʻōnaehana i hoʻolaʻa ʻia no ka hoʻoponopono ʻana i nā pilikia mālama a me ka lubrication o nā mea kūʻai aku e hoʻohana ana i nā mea hana pneumatic a me nā mea hana.I ka makahiki 1972, ua loaʻa iā IMI plc iā NORGREN a lilo i māhele mana wai o IMI, e hāʻawi ana i nā huahana pneumatic kiʻekiʻe a me ka hoʻokele wai i nā mea kūʻai aku a puni ka honua.

ʻO NORBRO kahi sub-brand o Flowserve, ke keʻena nui ma United Kingdom.Hoʻokumu ʻo NORBRO i ka hāʻawi ʻana i nā mea kūʻai aku me nā mea hana rotary pneumatic automated.Hoʻokumu ʻia ma 1790, hana ʻo Flowserve ma mua o 50 mau ʻāina a ʻoi aku ma mua o 300 mau wahi a puni ka honua a ʻoi aku ka nui o nā limahana 17,500.
He nui nā sub-brands ʻo Flowserve, e hāʻawi ana i nā ʻano hoʻonā automation no nā mea kūʻai aku ʻoihana honua.

 

Ua hoʻokumu ʻia ʻo CAMOZZI i ka makahiki 1964 ma ke ʻano he alakaʻi honua i ka hoʻolālā ʻana a me ka hana ʻana o ka neʻe a me nā mea hoʻokele wai no ka automation ʻoihana.Me nā kumu hana 14, nā mea hoʻolaha 50, nā lālā 30 a me nā kikowaena lawelawe a puni ka honua, hiki iā ia ke hāʻawi i nā hopena wikiwiki a maʻalahi i nā mea kūʻai aku ma ka honua holoʻokoʻa.

ʻO Numatics kahi sub-brand o Emerson, e hāʻawi ana i nā mea hana rotary pneumatic kiʻekiʻe e hoʻokō i kāu mau pono like ʻole.Ua kūpaʻa ʻo Emerson i ka hoʻoponopono ʻana i nā pilikia kaʻina hana no nā mea kūʻai aku.Hoʻokumu ʻia i ka makahiki 1890, he mea hana ʻo Emerson i nā kaʻa uila a me nā mea pā.Ma hope o 100 mau makahiki o ka hoʻomohala ʻana, ua lilo ʻo Emerson i alakaʻi i nā ʻōnaehana automation honua.
He nui nā sub-brands ʻo Emerson e hāʻawi iā ʻoe i nā hoʻonā hoʻokele wai hoʻokahi.


Ka manawa hoʻouna: Dec-15-2021
Waiho i kāu leka
E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou