Nyheter

3 tips for valg av pneumatisk aktiverte kuleventiler

Pneumatisk aktivert kuleventiler en automatisk ventil.Bruk av ren luft som drivkilde for å drive ventilen til å åpne eller lukke.Fordelene med det er lav pris, eksplosjonssikker, miljøvern og rask byttehastighet.Det kan brukes til ulike bransjer, for eksempel avløpsvannbehandling, avgassbehandling, søppelbehandling, ventilasjonsrør, skipsbygging og så videre.
I denne artikkelen vil vi introdusere deg for 3 retningslinjer for valg av pneumatisk kuleventil.Håper å hjelpe deg med å velge riktig ventil for prosjektet ditt og hjelpe prosjektet ditt til å løpe bedre.

1. Aktuator

Pneumatiske aktuatorer er delt inn i to typer i henhold til deres spesifikasjoner, den ene er fjærretur, og den andre er dobbeltvirkende.
Aktuatorer av fjærreturtype er luft for å åpne, så vil den automatisk lukkes når luften er avbrutt.
Dobbeltvirkende aktuatorer er luft til på, luft til av.
Du kan velge riktig type pneumatisk aktuator i henhold til dine behov.

pneumatisk aktivert kuleventil-2

2. Momentområde

Ulike stiler av pneumatiske aktuatorer har forskjellige dreiemomentområder.
AT-serien aktuator med dreiemomentområde fra 5,7Nm til 4678Nm
Aktuator i AW-serien med dreiemomentområde fra 185Nm til 157 300Nm
Scotch Yoke-aktuator med dreiemomentområde fra 500Nm til 40 000Nm
Å velge en aktuator med et passende dreiemomentområde kan sikre åpning og lukking av ventilen, for å unngå å påvirke produksjonseffektiviteten fordi den ikke kan åpnes eller lukkes.

3. Kuleventil

COVNA har en rekke typer kuleventiler, som alle er ISO5211-standard, som kan kobles godt sammen med pneumatiske aktuatorer.
I henhold til tilkoblingsmetoden kan vi tilby gjengetype, flenstype, klemmetype, sveisetype og dobbel unionstype for å møte dine forskjellige rørbehov.
I henhold til strømningsmodusen kan vi tilby 2-veis kuleventil, 3-veis kuleventil (T-port eller L-port) og 4-veis kuleventil (X Port) for deg å velge for å møte dine forskjellige strømningsbehov.
I henhold til materialet kan vi tilby rustfritt stål, WCB, plast og andre materialer som du kan velge.
Dessuten kan vi tilby generell type, høytemperaturtype, høytrykkstype, korrosjonsbestandig type og matkvalitetstype for dine spesielle bruksområder.

Her er de 3 tipsene for å velge COVNA pneumatisk aktivert kuleventil, og hvis du trenger mer info eller spørsmål om ventiler, kontakt oss gjerne påsales@covnavalve.com


Innleggstid: 12. februar 2022
Legg igjen din melding
Skriv din melding her og send den til oss