Nyheter

COVNA Food Grade ventiler for mat og drikke

COVNA-ventiler for mat og drikke

Matindustrien er en utfordrende bransje.Fordi industrien har svært høye krav til ventiler, må vi velge nøye for å unngå problemer som matforurensning.

Det er 2 typer ventiler som brukes i næringsmiddelindustrien: direkte kontakt med mattype og generell type.

Som produsent av toppventiler og aktuatorer vil vi gå dypt inn i bransjens behov for å gi deg passende ventiler, og vi har FDA-sertifisering, som kan brukes trygt i næringsmiddelindustrien.

Hvis du har behov for ventiler, ta gjerne kontakt med oss ​​påsales@covnavalve.com, vi er veldig glade for å gi deg løsninger.

Ventiler som har direkte kontakt med mat

For ventiler som vil komme i direkte kontakt med mat, vil vi anbefale å velge ventiler som er polert og bruke matgodkjente silikonpakninger.Ventilhuset er polert, noe som effektivt kan forhindre at mat blir liggende på ventilveggen og unngå forurensning forårsaket av matgjæring.

COVNA Food safe sommerfuglventil serie

Matsikker type sommerfuglventil er tilgjengelig i manuell, elektrisk eller pneumatisk drevet type.Størrelse fra 19 mm til 102 mm for ditt valg.Trykkområde fra pn10 til pn16.Egnet for melk, drikke, vin, alkohol.Dessuten kan den også tilpasses til hann- eller sveiseforbindelsestyper.

 

 

 

COVNA Food grade kuleventil serie

Food grade kuleventil er også tilgjengelig i manuell, elektrisk eller pneumatisk drevet type.I tillegg til at den har 2-veis type, har den også 3-veis type (L-port eller T-port) for ditt valg.

 

 

 

Generelle ventiler

I tillegg til matvarelinjer vil næringsmiddelindustrien også ha avløpsrenseområder eller avfallsbehandlingsområder.Vi vil anbefale følgende ventiler for deg


Innleggstid: 25. desember 2021
Legg igjen din melding
Skriv din melding her og send den til oss