Nyheter

Hva er COVNA sanitærventil?

Sanitærventil (matkvalitetsventil) betyr at ventilen er polert og sterilisert innvendig og utvendig, og klemmekoblingsmetoden brukes, som effektivt kan forhindre at mat eller drikke blir forurenset under overføringsprosessen, noe som resulterer i skade på virksomheten din.

Sanitærventiler kan deles inn i sanitære kuleventiler og sanitære sommerfuglventiler i henhold til deres stiler.Videre, i henhold til aktiveringsmetoden, kan sanitærventiler deles inn i manuell kontroll, elektrisk kontroll og pneumatisk kontroll.

I denne artikkelen vil vi introdusere deg til aktiverte sanitærventiler for din referanse.Håper å hjelpe deg med å velge riktig ventil og hjelpe prosjektet ditt til å gå bra.

Næringsmiddelgodkjent kuleventil med elektrisk aktuator (motorisert næringsmiddelgodkjent kuleventil)drives av en strømkilde, og den elektriske aktuatoren driver ventilen til å rotere 90 grader, og åpner eller lukker derved ventilen.Dens fordel er at den kan fjernstyres ved å motta eller tilbakemeldingssignaler, redusere arbeidskostnadene og forbedre produksjonseffektiviteten.Videre er det 3 typer elektriske aktuatorer å velge mellom, nemlig PÅ/AV type, modulerende type og intelligent type.

● ON/OFF type aktuator for helt åpen og helt lukket 90 grader.Det kan gi tilbakemelding på signalet for å hjelpe deg med å sjekke ventiltilstanden.
● Modulerende aktuator for regulering av ventilvinkelen fra 0 grader til 90 grader.I mellomtiden kan den motta og gi tilbakemelding på signalet for å hjelpe til med å fjernstyre åpne/lukke vinkelen.
● Intelligent type aktuator har samme funksjon som modulerende aktuator.Men den har en LCD-skjerm som hjelper deg med å kontrollere lokalt eller eksternt.

covna-elektrisk-kuleventil-1

Kuleventil av næringsmiddelkvalitet med pneumatisk aktuator (luftaktivert kuleventil) drives av ren gass, og ventilen drives til å åpne eller lukke av den pneumatiske aktuatoren.Fordelene er eksplosjonssikker, miljøvern og rask byttehastighet.Pneumatiske aktuatorer er tilgjengelige i 2 stiler, enkeltvirkende type (fjærreturtype) og dobbeltvirkende type.

● Fjærretur type pneumatisk aktuator har en rekke fjærer inne.Luft for å åpne og ventilen vil automatisk returnere når luften er avbrutt.
● Dobbeltvirkende pneumatisk aktuator betyr at luft åpnes og luft lukkes.

covna-pneumatisk-mat-kvalitet-ventil

Bruk av aktiverte ventiler av næringsmiddelkvalitet

● Vinproduksjon
● Sirupsbehandling
● Melkeforedling
● Bearbeiding av laks
● Avlsnæring
● Og andre bransjer som krever matsikker.

Her er den aktiverte matvareventilen som referanse, og håper den kan hjelpe deg med å finne og velge den passende ventilen for dine prosjekter.


Innleggstid: Mar-07-2022
Legg igjen din melding
Skriv din melding her og send den til oss