Tala Fou

Ose Maketi Tele Atina'e Avanoa i Saina's Valve Alamanuia

Mai Ianuari ia Me 2018, na faaulufale mai e Saina le 427.96 miliona seti o valve, i luga ole 2.5% mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.O le aofaʻi o oloa mai fafo na oʻo atu i le US $ 3 piliona, i luga ole 27.3% mai le tausaga lava lea e tasi i le tausaga talu ai, e tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le aganuu a Saina.

I le atinaʻeina o le tamaoaiga o le atunuʻu, o valves e pei o se masini gaosi oloa gaosi oloa o se fesoʻotaʻiga taua e iai sona sao taua tele.I le avea ai o se vaega pito i lalo o le fale gaosi oloa, o le valve alamanuia ua faʻaaogaina lautele i le eletise eletise, metallurgy, petrochemical, kesi masani, puipuiga o le siosiomaga ma isi pisinisi.

O loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le faitau aofaʻi o le lalolagi ma le faʻatupulaia o le manaʻomia o le malosi, ma mafua ai le tele o mea e manaʻomia.I le avea ai o se atunuʻu atinaʻe, o le televave o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga o Saina ua matua faʻaleleia ai le atinaʻeina o pisinisi i lalo e pei o le suauu ma le kesi masani, ma ua faasolosolo malie ona avea ma afi fou mo le atinaʻeina o alamanuia valve.

pneumatic actuated polo valve-1

I le vaega o le kesi faalenatura, o loʻo faʻaalia i le 13th Lima Tausaga Fuafuaga mo Atinaʻe Kesi Faanatura e faʻapea i le taimi o le 13th Five-Year Plan, 40,000 kilomita o kesi fou ma paipa lagolago o le a fausia i le atunuʻu atoa, ma o le aofaʻi o maila o le a fausia. e oo atu i le 104,000 kilomita i le 2020. I le vaega o suauu, e tusa ai ma le Fuafuaga Lona 13 Lima Tausaga mo le atinaeina o suauu, e tusa ma le 5,000 kilomita o paipa suauu mama ma 12,000 kilomita o paipa suauu faamamaina o le a maeʻa i le taimi o le 13th Five-Year Plan, faatasi ai ma se aofaʻi faʻaputuina o 32,000 kilomita o paipa suauu mama ma 33,000 kilomita o paipa suauu faamamaina i le 2020. O se numera tele o kesi masani ma le fausiaina o paipa suauu, i le taimi o le a faʻaaogaina se numera tele o oloa valve, o le a faʻalauiloaina le pisinisi valve a Saina e ausia ai le sili atu. atinae.

I le taimi nei, o loʻo i ai le pisinisi valve a Saina i se vaitau faʻaleleia lelei.E tusa ai ma fuainumera, o loʻo i ai i le taimi nei le sili atu i le 3,000 atinaʻe gaosiga o valve i Saina, faʻamuamua muamua i le lalolagi i le numera e mafai ona gaosia valve faitotoa, valve globe, valves throttle, valve polo, valve butterfly, valve diaphragm, valve valve, siaki valve, pulea. valve ma isi ituaiga o valve oloa e fetaui ma manaoga o vaega eseese o le alamanuia.

Ae ui i lea, o pisinisi valve a Saina e tele lava ina maualalo, laʻititi, pisinisi a le aiga, o loʻo i ai le fua faʻatatau o le faʻaogaina, tekinolosi tua, maualalo le lelei o oloa, le leai o ni faʻailoga faʻapitoa.I le maketi o le valve maualuga, o le atinaʻeina o oloa Valve maualuga a Saina e le lava, o loʻo pulea pea le maketi e pisinisi lauiloa faʻavaomalo, pisinisi a Saina lea e maualalo tele le sea.O lona uiga o le pisinisi valve a Saina o loʻo i ai le tele o le atinaʻeina o maketi.

covna valve mo masini otometi-1

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o saienisi ma tekonolosi, o loʻo faʻaleleia pea le maualuga o tekinolosi valve ma meafaitino, o nisi o atinaʻe valve fale ma fale suʻesuʻe o loʻo faʻatupeina le tele o tupe e atiaʻe ai oloa valve maualuga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o se valve maualuga na atiae e le China Aerospace Science and Technology Corporation's Liuyuan 11 na manumalo i se faasologa o tauofoga mo galuega paipa suauu i Sinopec, CNOOC ma maketi faʻamama suauu i le lotoifale, faʻatoʻilaloina le kamupani sili ona tele a Amerika faʻapipiʻi faʻapipiʻi Vaʻaia lana pule. i le maketi o paipa suauu a Saina, ina ia mautinoa le saogalemu o le malosiaga o le atunuu.I le avea ai ma sui o le gaosiga o valve, COVNA o loʻo atinaʻe, faʻaleleia ma maua mai le sili atu i le 30 pateni i tausaga talu ai nei.

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga o Saina ma le faʻaauau pea o tupe teufaafaigaluega i le suauʻu, kesi masani, petrochemical, puipuiga o le siosiomaga ma le eletise, o le a faʻatupulaia vave le fua o maketi a Saina.E tusa ai ma le 2017-2021 Suʻesuʻega Faʻafaigaluegaina ma le lipoti o faʻamatalaga o le 2021 alamanuia, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga faʻaletausaga a le alamanuia valve a Saina i le isi lima tausaga (2017-2021) e tusa ma le 1.97%, ma o le gaosiga o le 2021 valve o le a oʻo atu i le 8.86 miliona. tone.

I le taimi nei o le faʻateleina o le malosi o le tauvaga i totonu o pisinisi valve, e manaʻomia e atinaʻe valve se lagona o faʻalavelave i taimi uma, faʻamoemoe i manaoga o maketi, taumafai e faʻaleleia a latou tomai faʻatekonolosi i le R & D o Valve Products, ma agai atu i le ogatotonu ma pito maualuga o le maketi Ina ia maua le tele o avanoa i le tele o manaoga maketi, e tatau ona tatou faʻaleleia le lelei ma tekinolosi o oloa valve ma atiina ae ni oloa fou o le valve atamai maualuga.


Taimi meli: Iul-28-2021
Tuu lau Feau
Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou