Nyheder

2 retningslinjer for valg af en COVNA elektrisk kugleventil

Elektrisk kugleventilbetyder, at kugleventilen er udstyret med en elektrisk aktuator, og derefter drevet af strømforsyningen for at realisere åbning og lukning.Brug elektricitet til at erstatte arbejdskraft til at realisere industriel automatisering.

COVNA elektriske kugleventiler kommer i en række forskellige stilarter, i denne artikel vil vi vise dig, hvordan du vælger en COVNA elektrisk kugleventil.

 

1. Elektrisk aktuatortype

COVNA elektriske automatiserede aktuatorer fås i forskellige stilarter.I henhold til slaglængden kan elektriske aktuatorer opdeles i kvartsvingstype og multi-turntype.

Quarter-turn type (90 grader) er velegnet til at styre åbning og lukning af kugle- og butterflyventiler.

Multi-turn (360 grader) er velegnet til styring af skydeventiler, knivsluseventiler og kugleventiler.I øvrigt er multi-turn type aktuator med gearkasse også velegnet til kugleventiler og butterflyventiler, som har brug for et højere drejningsmoment.

I henhold til funktionen kan elektriske aktuatorer opdeles i tænd/sluk-type, modulerende type, intelligent type, eksplosionssikker type, undervandstype og auto-retur-type (fejlsikker type).

On/Off type aktuator til helt at åbne og lukke ventilen ved hjælp af strømkilde.

Modulerende aktuator til regulering af ventilens åbne/lukke vinkel ved signal.For at hjælpe dig med at fjernstyre ventilen.

Intelligent type aktuator har samme funktion som modulerende type.Men den har en LCD-skærm, som kan hjælpe dig med at kontrollere og kontrollere lokalt og eksternt.

Eksplosionssikker aktuator har en sikker og fremragende eksplosionssikker ydeevne til farlige applikationer.

Undervandstype aktuator har IP68 beskyttelsesklasse, som kan bruges under vandet uden skader.

Aktuator af automatisk returtype har et batteri.Når strømmen afbrydes, og batteriet vil drive ventilen til at lukke eller åbne.

 covna elektriske 3-delt kugleventiler

2. Ventiltype

Vi kan tilbyde en række forskellige ventilhuse til dit valg.

I henhold til materialet kan vi levere rustfrit stål, plastik og kulstofstål materialer til at opfylde dine forskellige mediebehov.

I henhold til ventilhusets design kan vi levere flydende type eller trunon-monteret type for at opfylde dine forskellige trykkrav.

I henhold til det strukturelle design kan vi levere kugleventil i ét stykke, todelt kugleventil eller tredelt kugleventil.

I henhold til linktypen kan vi levere gevind, klemme, svejset, flanget og dobbeltgevind for at opfylde dine forskellige linkkrav.

 

Er du i tvivl om udvalget af ventiler, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os!sales@covnavalve.com


Indlægstid: 28-jan-2022
Efterlad din besked
Skriv din besked her og send den til os