Nūhou

ʻO nā pāpaʻi COVNA no ka ʻoihana Sugar & Ethanol

Ma ke ʻano he loea hoʻonā kahe kahe, hoʻomaopopo ʻo COVNA i kēlā me kēia ʻoihana i nā koi like ʻole e pili ana i nā valve.A ke manaʻoʻiʻo nei mākou hiki i kā mākou ʻike ke kōkua iā ʻoe e hoʻoholo.E kūkākūkā mai iā mākou no ka loaʻa ʻana o ka hopena valve manuahi.sales@covnavalve.com

Hoʻokaʻawale wale ʻia ke kaʻina hana kō i ka holoi ʻana, ka wai, ka evaporation, fermentation, fermentation a pēlā aku.Hiki iā COVNA ke hāʻawi i ka valve kūpono i kēlā mau koi kaʻina.E kōkua iā ʻoe e hōʻemi i ke kumukūʻai hana a me kou manawa a loaʻa i nā pōmaikaʻi hou aʻe.

Pahu kinipopo

Hiki ke hoʻohana ʻia ka pahu kinipopo i kēlā me kēia ʻoihana me ke kō a me ka ʻoihana ethanol.Hiki ke hāʻawi ʻia ka valve ball i ka hopena maikaʻi loa no ka hoʻomaka, hoʻoponopono, a me nā hana kaʻawale.
Loaʻa i ka hana lima, uila a me ka pneumatically e ʻae iā ʻoe i ka mana kūloko a i ʻole ka mana mamao.

 

 



Pane Lepe

ʻO ka valve butterfly kekahi o ka valve hoʻohana maʻamau.ʻOi aku ka nui ma mua o ka pōleʻa pōleʻa hiki ke hoʻohana i ka pipeline nui, ka hoʻolālā paʻa i hiki ke mālama i ka wahi hoʻokomo a hoʻemi i ke kumukūʻai hoʻokomo.
I kēia manawa, ʻekolu offset butterfly valve me ka hana kiʻekiʻe no kāu papahana.
Loaʻa i ka hana lima, uila a me ka pneumatically e ʻae iā ʻoe i ka mana kūloko a i ʻole ka mana mamao.

 



Puka Puka Puka & Puka Puka Pahi

ʻAʻole maʻalahi ka pale ʻana i nā hiʻohiʻona o ka ʻīpuka ʻīpuka a me ka ʻīpuka ʻīpuka.No laila, kūpono ia no nā paipu me ka media viscous.

Loaʻa ka valve puka COVNA ma ka hana lima, ka uila a me ka pneumatically e hoʻokuʻu iā ʻoe i ka mana kūloko a i ʻole ka mana mamao.

 


I kēia manawa, hiki iā mākou ke hāʻawi i ka valve check e pale i ka backflow a me ka valve control pneumatic e hoʻoponopono i ka mahu no kāu ʻoihana.

Inā makemake ʻoe i nā valves no kāu ʻoihana kō, e ʻoluʻolu e nīnau mai iā mākou a hauʻoli mākou e kōkua iā ʻoe e hoʻoholo i ka pilikia a koho i ka valve kūpono.


Ka manawa hoʻouna: Dec-15-2021
Waiho i kāu leka
E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou