Nyheter

COVNA-ventiler for sukker- og etanolindustrien

Som ekspert på strømningskontrollløsninger forstår COVNA at hver bransje har forskjellige krav til ventiler.Og vi tror at vår erfaring kan hjelpe deg med å løse det.Kontakt oss for å få en gratis ventilløsning.sales@covnavalve.com

Sukkerindustriprosessen er ganske enkelt delt inn i vasking, juicing, fordampning, gjæring, gjæring og så videre.COVNA kan tilby den riktige ventilen for disse prosesskravene.For å hjelpe deg med å redusere arbeidskostnadene og tiden din og tjene flere fordeler.

Kuleventil

Kuleventil kan brukes i alle bransjer, inkludert sukker- og etanolindustrien.Kuleventil kan tilby den beste løsningen for start, regulering og separate funksjoner.
Tilgjengelig i manuelt betjent, elektrisk drevet og pneumatisk betjent for å tillate deg lokal kontroll eller fjernkontroll.

 

 



Butterflyventil

Butterflyventil er en av de vanligste ventilene.Større størrelse enn kuleventil som kan brukes i store rørledninger, kompakt design som kan spare installasjonsplass og redusere installasjonskostnadene.
I mellomtiden, en trippel offset sommerfuglventil med høy ytelse for prosjektet ditt.
Tilgjengelig i manuelt betjent, elektrisk drevet og pneumatisk betjent for å tillate deg lokal kontroll eller fjernkontroll.

 



Portventil og knivportventil

Funksjonene til portventil og knivportventil er ikke lett å blokkere.Så den er egnet for rør med viskøse medier.

COVNA portventil tilgjengelig i manuelt betjent, elektrisk betjent og pneumatisk betjent for å gi deg lokal kontroll eller fjernkontroll.

 


I mellomtiden kan vi tilby tilbakeslagsventil for å forhindre tilbakestrømning og pneumatisk kontrollventil for å regulere damp for din industri.

Hvis du trenger ventiler til sukkerindustrien din, velkommen til å konsultere oss og vi hjelper deg gjerne med å løse problemet og velge riktig ventil.


Innleggstid: 15. desember 2021
Legg igjen din melding
Skriv din melding her og send den til oss