Tala Fou

Atina'e ole Suavai Togafitiga Alamanuia I Saina

E tusa ai ma fuainumera o alamanuia, o Saina o le taulaga lapisi maketi gafatia o le 193.8 piliona yuan, taulaga toe maua vai maketi gafatia o le 15.8 piliona yuan, omomi aai fausiaina avanoa o le 400 piliona yuan.

O Saina e le lava le vai, i le tasi itu, ona o le itiiti o le tagata e umia.O Saina e 2,818 piliona kupita mita o punaʻoa vai, e tusa ai ma le Faletupe a le Lalolagi i le 2016, ma o lona faʻasoa i tagata taʻitasi o punaʻoa vai e naʻo le tasi vaetolu o le aofaʻi o le lalolagi.I le tasi itu, o le filogia o le vai o se faafitauli ogaoga.E tusa ai ma fuainumera, 40% o vai i luga o le eleele i Saina e matua faʻaleagaina.

O le le lava o le suavai ma le ogaoga o faafitauli o le filogia o le vai e mafua ai le tele o le maketi mo le togafitia o vai i Saina.I le taimi lava e tasi, o le faʻaauau pea o le alualu i luma o le taulaga ua faʻateleina ai foi le atinaʻeina o fale gaosi otaota.

fa'amamaina o vai otaota

I le taimi nei, o le gafatia e togafitia ai le suavai o lo tatou atunuu o loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia vave.E tusa ai ma faʻamaumauga mai le China Industry Information Network, o le faʻaogaina o otaota otaota i le taulaga na siitia mai le 10.144 piliona tone i le 2004 i le 53.520 piliona tone i le 2015, o loʻo faʻatusalia ai se fua faatatau o le tuputupu aʻe o le 16.32 pasene;O lo'o fa'atupula'ia le malosi o le fa'amama otaota i nu'u i tua mai le 520 miliona kupita mita i le 7.895 piliona kupita mita O lo'o fa'atuputeleina le fa'atupulaia o le 28.05%.

Ole tele ole avanoa ole maketi mo le atina'e gafataulimaina ole maketi e maua ai se tufatufaga tele.A'o tulaueleele le “vai 10″ ma le “13th Lima-tausaga Fuafuaga” ma isi faiga fa'atatau, o lo'o fa'agasolo mai le fa'amama vai o le vaitau o faufale tetele, o le a fa'aauau pea ona fa'asa'oloto le fa'atupulaia o mea pāpā.E tusa ai ma tala o le tamaoaiga i aso taitasi, o le fua o tupe teufaafaigaluega o le siosiomaga PPP galuega faatino i le afa muamua o le 2017 oso mai le 11.42 piliona yuan i le afa muamua o le 2016 i le 60.91 piliona yuan i le afa muamua o le 2017, i luga 4.3 taimi mai le vaitaimi tutusa. tausaga talu ai.

I le masina o Aokuso 2017, na sili atu le faʻaleleia o le maketi vai, ma e sili atu ma le lua-lima o galuega faatino i totonu o le alamanuia puipuiga o le siosiomaga, o loʻo faʻamauina ai le maualuga o sea i le vaega o le puipuiga o le siosiomaga, lea e mafai ona faʻamatalaina o se "tulaga a le tupu. ”.

Ua fa'atupula'ia sea fa'amama vai, o pisinisi tau puipuiga o le si'osi'omaga o lo'o fa'agasolo fo'i fa'agaioiga, o le si'itia o le malosi o le vai na mafua ai le mata'utia o mata.I le afa muamua o le 2017, na ausia ai e le kamupani Ba'an Water se tupe mama o le 120 miliona yuan;O tupe mama fa'agaioiga a le Kamupani Suavai a Jiangnan ma tupe mama na sili atu i le 100 miliona yuan;Na fa'aitiitia tupe mama a le Xingrong Environment, ae na fa'atupula'ia le fa'atinoga o le vai;ma ia Aukuso 2017, Beijing a le setete o Assets Supervision and Administration Commission (SASAC), o se kamupani lisi o le puipuiga o le siosiomaga, na o le lua lava poloaiga na ave mo galuega alavai ma vai inu ia Aukuso, ae na sili atu le Everbright International ma le 7 poloaiga mo le puipuiga o le siosiomaga ma le 2.762 piliona yuan. .

alavai faitotoa

Suavai Togafitiga Alamanuia, ae o le tulaga e lelei, e manaʻomia pea ona mafaufau i le atinaʻeina o maketi o le tele o faʻafitauli, faʻateleina le faʻaleleia o le soifua maloloina ma le gafataulimaina o le gaosiga o vai.I le mamanu pito i luga o le vai togafitiga siosiomaga, e tatau ona fausia le faiga o iloiloga faasaienisi o le siosiomaga vai i le taulaga, feagai ma le sootaga i le va o le siosiomaga vai voluma, aofaiga vai ma le lelei o le vai, ma faamaopoopo le sootaga i le va o alavai, lanu meamata ma fale efuefu.

I le alamanuia filifili o le siosiomaga vai togafitiga, alamanuia otaota otaota o le sootaga vaivai i le filifili o le pulea filogia vai.O vaivaiga fa'atekinisi o le mataupu autu lea e feagai ma le alamanuia.Ina ia mafai ona talepeina lenei faʻamaʻi, e manaʻomia e atinaʻe le faʻapitoa i le Suavai Togafitiga faʻatekonolosi faʻafouina ma ia faʻaogaina le gafatia o Togafitiga Lafoaʻi.O le mea moni, i le tauvaga maketi, e tatau i le malo ona taʻitaʻia le faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa faʻaleaganuʻu fale gaosi oloa faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa ma tutusa, faʻaitiitia faʻaitulagi tuusaunoaga.

I le atina'e fa'aitulagi o le fa'aleleia o le siosiomaga o le vai, o le fua o le fa'amama otaota i nu'u i tua o lo'o fa'atumau pea i tua atu o le fa'amama otaota i le taulaga.O se itu taua foi o le faamamaina atoatoa o le suavai e fai ai fuafuaga aoao mo atinae faaitulagi ma unaia ai le atinaeina o le vai.E tusa lava po o le a le tulaga o loʻo i ai nei, poʻo mai iloiloga o le lumanaʻi, i le faʻaleleia o faiga faʻavae ma manaʻoga i lalo o le lagolago lua, o le a tausia e le alamanuia vai togafitiga se manaʻoga malosi, faʻaauau le vevela.I le si'osi'omaga maketi i le lumana'i, o lo'o i ai le gafatia tele o le alamanuia vai.

covna otometi alava pepe

O le fa'amama vai e feso'ota'i vavalalata ma la tatou pisinisi valve.O ituaiga uma o mea e faʻaaogaina vai e faʻaogaina ai valve, o lea e mafai ai ona matou faia o le tuʻuina atu lea o valve lelei mo le gaosiga o vai.


Taimi meli: Iul-28-2021
Tuu lau Feau
Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou