Tala Fou

Ole Valve E iai se Avanoa Atina'e Lautele I le Maketi Togafitiga Lafoa'i

Faatasi ai ma le faʻatinoina o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻaogaina ma le faʻavavevaveina o le atinaʻeina o atinaʻe faʻapitoa faʻapitoa, o le faʻalauteleina o le fausiaina ma le lautele o le auaunaga a le falemaʻi o togafitiga a Saina o le a faʻalauteleina.O maketi faufale togafitiga otaota ma maketi faagaioiina ua ulufale atu i se vaitaimi o atinae televave, o le tuufaatasia o alamanuia ua faia i lea laasaga ma lea laasaga, o le a siitia atili le toe fuataina o le maketi o otaota, o lea o le alamanuia valve a Saina i le maketi o le otaota o loo i ai se avanoa lautele maketi.

Ole aofa'iga ole mana'oga ole maketi ole fa'atumauina ma fa'atumau le fa'atupula'ia o le alamanuia tau togafiti otaota e matua'i mana'omiaalavai pepe, alavai polomaalavai faitotoao lo'o i totonu o le alamanuia gaosiga o masini, o lona atina'eina o maketi e tele lava ina fa'auluina e le maketi o talosaga i lalo.Faatasi ai ma le faateleina o le taulaga ma le televave o le tuputupu aʻe o le faitau aofaʻi o le taulaga i Saina, o loʻo faʻasolosolo malie le faʻaogaina o le vai ma le fua o le faʻaogaina o otaota, e tusa ai ma le faʻaogaina o otaota.O le mea lea, e mana'omia e le fa'amama otaota se aofa'iga tele o sludge scraper, valve ma isi masini ma mea faigaluega e puipuia ai le si'osi'omaga.

fa'amamaina o vai otaota

I le taimi nei, o lo'o i ai se va'a tele i totonu o fale.Ole gafatia atoatoa ole gaosiga ole masini fa'amama otaota ile Saina e mamao mai le mafai ona fa'amalieina mana'oga ile atunu'u.O le fausaga o ituaiga eseese e tua i tua, o le ituaiga e itiiti, o le atinaʻe e vaivai.I le tele o oloa, o le aofaʻi o oloa faʻainisinia lautele ma oloa muamua, faʻatasi ai ma se tulaga faʻaonaponei o masini, eletise, meafaigaluega tuʻufaʻatasia e itiiti ifo pe i le amataga.Se'i vagana ai pisinisi tetele mo le puipuiga o le siosiomaga, o le to'atele oi latou e leai se tomai e fa'atupuina ai e le tagata lava ia o oloa fou.

Le lelei o oloa, maualalo tulaga faʻapitoa.I le va o le 35% ma le 40% o oloa o loʻo i le tulaga faʻavaomalo o le 1960s ma le 1970s.E tusa ma le 1 / 5 o mea faigaluega o loʻo i ai nei mo le faʻaogaina o otaota vale i totonu o le fale o loʻo iai i le oloa o loʻo faʻatapulaʻaina le gaosiga poʻo le taimi e faʻaumatia ai, ma e tusa ma le 2 / 5 o loʻo i le oloa e manaʻomia le faʻaleleia.E ui lava o lo'o fa'aulufale atu masini fa'aleaganu'u i totonu o le atunu'u, i se tulaga lautele, e le maualuga le tulaga fa'atekonolosi meafaigaluega fa'aulufale atu, vaega fa'atau atu, ituaiga ma itulagi e vaapiapi, i le maketi fa'avaomalo e le malosi.

O mea faigaluega fa'amama otaota i atunu'u atina'e ua o'o i se tulaga maualuga o fa'aonaponei.O latou fale gaosi vai otaota e iai uiga nei e 6:

1. Ua ausia e le aai otaota otaota ma fale gaosi oloa le faʻavasegaina, faʻataʻitaʻiga, serialization ma seti atoatoa ua fausia ai le tele o faʻatauga maualuga o le gaosiga o meafaigaluega vai.

2. Suavai togafitiga iunite meafaigaluega, e pei o timuga, filtration, aveesea, adsorption, microfiltration, electrodialysis, ma isi ua fausia se fua faapolofesa gaosiga, ituaiga, faʻamatalaga, tulaga lelei e fai si mautu, faʻatinoga faʻamaufaʻailoga e faʻatuatuaina, e faigofie tele le filifilia o tagata.

covna-eletise-butterfly-valves-1

3. Le aai otaota atoatoa meafaigaluega i atinae tetele-tele, Alamanuia otaota otaota meafaigaluega ma le faagasologa o le matua ma agaʻi atu i faapitoa, atoatoa.

4. O ili, pamu, valve ma isi meafaigaluega lautele e fetaui ma le togafitiga o le vai ua faasolosolo malie ona iloa le mamanu faʻapitoa ma le faʻatulagaina o gaosiga e fetaui ma manaʻoga faʻapitoa.

5. O le le lava o punaoa vai, fuga algal, saogalemu vai inu na taitai atu ai i le atinaʻeina o meafaigaluega faʻapitoa mo le faʻaaogaina o vai otaota ma masini faʻamaʻi i se tulaga tele.

6. O le tekinolosi togafitiga anaerobic ua sili atu ona gauai atu i ai, lea na faʻalauiloaina ai le faʻaogaina o mea faʻapitoa mo togafitiga anaerobic i le togafitia o le maualuga o le faʻaogaina o le suavai otaota.

Faatasi ai ma le faatelevaveina o le taulaga ma alamanuia i Saina, o le manaoga vaeluaga o punaoa vai ua faateleina i lea aso ma lea aso.I le taimi lava e tasi, o le tufatufaina atu o punaoa o le suavai e le paleni, o le tagata e umia e laiti.I lenei tulaga, o le alamanuia fa'amama otaota ua avea ma pisinisi fou, ma le gaosiga o le vai paipa, vai, alavai, toe fa'aaogaina vai fa'aaogaina i le tulaga taua lava e tasi, o lea e tele ai le avanoa tau atina'e.


Taimi meli: Iul-28-2021
Tuu lau Feau
Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou