burim uji

burim uji

Water Fountain

Nëse keni nevojë për valvula të besueshme për kontrollin e rrjedhave të ujit, Covnavalve ka një larmi të gjerë elektro-valvulash perfekte për një sërë nevojash instalimi.Valvulat e përdorura në industrinë e shatërvanëve përdoren nën ujë dhe kërkojnë një nivel të lartë hidroizolimi.Valvulat tona solenoid janë rezistente ndaj ujit deri në IP68.IP68 është niveli më i lartë i klasifikimit të lidhësit të papërshkueshëm nga uji.Nëse keni nevojë për valvula të besueshme për të kontrolluar rrjedhën e ujit, solenoidet e shatërvanit Covnavalve mund të plotësojnë nevojat tuaja të instalimit. Aftësia jonë për të prodhuar valvula burimi uji me porosi të afta për të përmbushur të gjitha kërkesat e klientëve vjen nga përvoja jonë e madhe, aftësia dhe inovacioni i vazhdueshëm.

Lini Mesazhin Tuaj
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni