valvulat me tipare COVNA

Ofrimi i të gjitha llojeve të valvulave të aktivizuesit për zgjedhjen tuaj

Pse të zgjidhni valvulat COVNA?

Për të qenë një prodhues kryesor i valvulës së aktivizuesit

Seria e plotë e produkteve

Si një nga prodhuesit kryesorë të valvulave në Kinë, COVNA ka insistuar në R&D, projektimin dhe prodhimin e valvulave që nga viti 2000 dhe ka zgjeruar serinë e produkteve të saj për të përmbushur nevojat e industrive të ndryshme dhe për të ndihmuar industrinë të zgjidhë zgjidhjet e kontrollit të procesit.

Përveç kësaj, ne ofrojmë gjithashtu një gamë të gjerë të serive të aktivizuesve të valvulave për të përmbushur nevojat tuaja të aktivizimit.Aktivizues të ndryshëm ju ndihmojnë të realizoni telekomandën dhe të përmirësoni besueshmërinë inxhinierike.

Shërbimi i personalizimit të valvulave

Ne e dimë se ndonjëherë valvulat konvencionale mund të mos jenë të përshtatshme për disa aplikacione të veçanta.Prandaj, ne ofrojmë shërbime të personalizimit të valvulave për aplikacionin tuaj për të siguruar që valvulamund të ofrontezgjidhje të shkëlqyera të kontrollit të lëngjeve për projektin tuaj.

Zgjidhje të bëra me porosi

Më shumë se 20 vjet përvojë e valvulave na ka ndihmuar të kuptojmë thellësisht nevojat e industrive të ndryshme.Ne do të jemi të orientuar nga industria dhe do t'ju ofrojmë zgjidhje të përshtatshme për lëngje.Qëllimi ynë është të ndihmojmë projektin tuaj të përmirësojë efikasitetin e prodhimit dhe të optimizojë planet e fitimit.

Shërbimi i Prokurimit me Një ndalesë

Ne e dimë mirë se në procesin e prokurimit do të hasen shumë probleme, si mënyrat e pagesës, logjistika, negociatat etj.COVNA ka më shumë se 20 vjet përvojë në tregtinë globale.Përveçse do t'i ndihmojmë klientët të zgjedhin valvulat dhe aktivizuesit e përshtatshëm, ne do të përpiqemi gjithashtu t'u ofrojmë klientëve një proces të shpërndarjes së produktit që kursen kohë dhe kosto.

Në të njëjtën kohë, COVNA ka 2 magazina, të cilat mund t'i përgjigjen shpejt nevojave tuaja të valvulave dhe të ofrojnë shërbime të shpejta të shpërndarjes.

Dorëzimi i shpejtë

COVNA ka 3 baza prodhimi dhe 2 depo.Ne përpiqemi t'u ofrojmë klientëve shërbime të ofrimit të shpejtë.Në të njëjtën kohë, ekipi ynë profesional i shitjevedo të ndihmojë për tëkrijon një plan prokurimi për ju për të siguruar që projekti juaj të mos vonohet.

Mbështetje Teknike dhe Dokumentative

Ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë shërbime të shkëlqyera.Për t'ju ndihmuar të kuptoni më mirë karakteristikat e valvulës dhe të përdorni më mirë valvulën, ne do t'ju ofrojmë mbështetje teknike në internet dhe mbështetje falas për dokumentet.Shpresoj të ndihmojë projektin tuaj të funksionojë pa probleme.

Certifikata

Certifikatat janë mënyra më e mirë për të vërtetuar cilësinë e produktit.Ne kemi ISO9001:2015, CE, SGS, TUV, FDA dhe më shumë se 30 patenta.Procesi i prodhimit të çdo produkti do të ndjekë në mënyrë rigoroze standardet ndërkombëtare.

 • 21
  Vitet e themelimit
 • 30+
  Certifikatat & Patentat
 • 500+
  Projektet e përfunduara
 • 300+
  Klientë të kënaqur

Bashkëpunimi me COVNA

Shijoni shërbimet tona dhe ndihmoni biznesin tuaj raketë
valvula covna për makinë të automatizuar-1

Për prodhuesit e pajisjeve

 

Udhëzuesi i përzgjedhjes dhe shërbimi i personalizuar i valvulave

Ofrimi i përzgjedhjes dhe shërbimit të personalizuar për t'ju ndihmuar të ndërtoni një prototip ose produkt standard për të përmbushur nevojën e produktit tuaj

 

Kapaciteti i qëndrueshëm i furnizimit garanton kapacitetin tuaj prodhues

Stoku i madh dhe transporti i shpejtë për të siguruar prodhimin tuaj pa asnjë vonesë

 

Shijoni Pirce-në tonë konkurruese

Çmimet e mira e ndihmojnë produktin tuaj më konkurrues dhe për të fituar më shumë pjesë tregu gjithashtu të fitojë më shumë përfitime

valvula covna

Për Përdoruesin e Fundit dhe Kontraktorin

 

Garancia e cilësisë së produktit

Standardet ndërkombëtare të prodhimit dhe testimi sigurojnë performancën e produktit

 

Mbeshtetje teknike

Mbështetje teknike për t'ju ndihmuar të zgjidhni zgjidhjen

 

Zgjidhje Fluid Custom Për Ju

Ne do të fokusohemi në nevojat tuaja dhe do t'ju ofrojmë zgjidhje të personalizuara

valvula covna

Për distributorët

 

Ndarja e informacionit të tregut

Ndarja e informacionit të tregut me ju për t'ju ndihmuar të zgjeroni shkallën e biznesit tuaj

 

Trajnim mbi njohuritë e produktit dhe shërbim pas shitjes me përgjigje të shpejtë

Trajnimi i produktit ju ndihmon të fitoni besimin e klientëve.Dhe ne do të përgjigjemi shpejt për t'ju ndihmuar në zgjidhjen e problemit pas shitjes

 

Optimizimi i Planit të Fitimit dhe Mbështetja e Kapacitetit

Çmime konkurruese për t'ju ndihmuar të merrni fitime më të mëdha.Kapacitet i lartë prodhues për t'ju ndihmuar të siguroni inventar dhe ta bëni biznesin tuaj të qëndrueshëm

Lini Mesazhin Tuaj
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni