КОВНА ИСКЛУЧЕНИ ВЕНТИЛИ

Нудејќи ги сите видови вентили за активирање по ваш избор

Зошто да изберете COVNA VALVES?

Да се ​​биде водечки производител на актуаторски вентил

Комплетна серија на производи

Како еден од водечките производители на вентили во Кина, COVNA инсистира на истражување и развој, дизајн и производство на вентили од 2000 година и ја проширува својата серија производи за да ги задоволи потребите на различни индустрии и да и помогне на индустријата да ги реши решенијата за контрола на процесот.

Покрај тоа, ние исто така обезбедуваме широк спектар на серии на актуатори на вентили за да ги задоволиме вашите потреби за активирање.Различни актуатори ви помагаат да го реализирате далечинскиот управувач и да ја подобрите инженерската доверливост.

Услуга за прилагодување на вентилите

Знаеме дека понекогаш конвенционалните вентили можеби не се соодветни за некои посебни апликации.Затоа, ние обезбедуваме услуги за прилагодување на вентилот за вашата апликација за да се осигураме дека вентилотби можеле да понудатодлични решенија за контрола на течности за вашиот проект.

Решенија направени по мерка

Повеќе од 20 години искуство со вентили ни помогна длабоко да ги разбереме потребите на различните индустрии.Ќе бидеме ориентирани кон индустријата и ќе ви обезбедиме флуидни решенија прилагодени.Нашата цел е да му помогнеме на вашиот проект да ја подобри ефикасноста на производството и да ги оптимизира плановите за профит.

Едношалтерска служба за набавки

Добро ни е познато дека ќе се сретнат многу проблеми во процесот на набавка, како што се начините на плаќање, логистиката, преговарањето и сл.COVNA има повеќе од 20 години искуство во глобалната трговија.Покрај тоа што ќе им помогнеме на клиентите да изберат соодветни вентили и актуатори, ние исто така ќе се потрудиме да им обезбедиме на клиентите процес на испорака на производи за заштеда на време и трошоци.

Во исто време, COVNA има 2 магацини, кои можат брзо да одговорат на потребите на вашите вентили и да обезбедат услуги за брза испорака.

Брза испорака

COVNA има 3 производствени бази и 2 магацини.Ние се стремиме да им обезбедиме на клиентите услуги за брза испорака.Во исто време, нашиот професионален тим за продажбаќе помогне да сепоставува распоред за набавки за да се осигура дека вашиот проект нема да биде одложен.

Техничка и документациска поддршка

Ние сме посветени да ви обезбедиме одлична услуга.Со цел да ви помогнеме подобро да ги разберете карактеристиките на вентилот и подобро да го користите вентилот, ќе ви обезбедиме онлајн техничка поддршка и бесплатна поддршка за документи.Се надевам дека ќе му помогнеме на вашиот проект да работи непречено.

Сертификат

Сертификатите се најдобриот начин да се докаже квалитетот на производот.Имаме ISO9001:2015, CE, SGS, TUV, FDA и повеќе од 30 патенти.Процесот на производство на секој производ строго ќе ги следи меѓународните стандарди.

 • 21
  Основани години
 • 30+
  Сертификати и патенти
 • 500+
  Завршени проекти
 • 300+
  Задоволни клиенти

Соработка со COVNA

Уживајте во нашите услуги и помогнете му на вашиот бизнис ракета
ковна вентил за автоматизирана машина-1

За производителите на опрема

 

Водич за избор и приспособена услуга за вентили

Нуди избор и приспособена услуга за да ви помогне да изградите прототип или стандарден производ за да ги задоволи потребите на вашиот производ

 

Стабилниот капацитет за снабдување го гарантира вашиот производствен капацитет

Големи залихи и брза испорака за да се обезбеди вашето производство без никакво одлагање

 

Уживајте во нашата конкурентна Pirce

Добрите цени му помагаат на вашиот производ да биде поконкурентен и да стекне поголем удел на пазарот, исто така, да добие повеќе придобивки

ковна вентил

За краен корисник и изведувач

 

Гаранција за квалитет на производот

Меѓународните стандарди за производство и тестирање ги обезбедуваат перформансите на производот

 

Техничка поддршка

Техничка поддршка за да ви помогне да го решите решението

 

Прилагодени флуидни решенија за вас

Ќе се фокусираме на вашите потреби и ќе ви обезбедиме решенија прилагодени

ковна вентил

За дистрибутерите

 

Споделување на информации за пазарот

Споделување информации за пазарот со вас за да ви помогне да ја проширите вашата деловна скала

 

Обука за знаење за производот и услуга по продажбата со брз одговор

Обуката за производи ви помага да ја стекнете довербата на клиентите.И ние брзо ќе одговориме за да ви помогнеме да го решите проблемот по продажбата

 

Оптимизација на планот за профит и поддршка на капацитетот

Конкурентни цени за да ви помогнат да добиете поголем профит.Висок производствен капацитет за да ви помогне да обезбедите залихи и да го направите вашиот бизнис одржлив

Оставете ја вашата порака
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја