COVNA FEATURED VALVES

Nawiskeun Sadaya Jenis Klep Aktuator Pikeun Pilihan Anjeun

Naha Pilih COVNA valves?

Janten Produsén Utama Actuator Valve

Séri Produk Lengkep

Salaku salah sahiji pabrik klep ngarah di Cina, COVNA geus insisting on R&D, desain jeung produksi valves saprak 2000, sarta ngembangna runtuyan produk na pikeun minuhan kaperluan sagala rupa industri jeung mantuan industri ngajawab solusi kontrol prosés.

Salaku tambahan, kami ogé nyayogikeun rupa-rupa séri aktuator klep pikeun nyumponan kabutuhan aktuasi anjeun. Rupa-rupa aktuator ngabantosan anjeun sadar kadali jauh sareng ningkatkeun réliabilitas rékayasa.

Service Kustomisasi klep

Urang terang yen kadang valves konvensional bisa jadi teu cocog pikeun sababaraha aplikasi husus. Ku alatan éta, kami nyadiakeun layanan kustomisasi klep pikeun aplikasi Anjeun pikeun mastikeun yén klep nubisa nawarkeun solusi kontrol cairan alus teuing pikeun proyék Anjeun.

Leyuran tukang ngaput

Leuwih ti 20 taun pangalaman klep geus mantuan kami deeply ngartos kaperluan sagala rupa industri. Kami bakal berorientasi industri sareng nyayogikeun anjeun solusi cairan anu didamel khusus. Tujuan kami nyaéta ngabantosan proyék anjeun ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngaoptimalkeun rencana kauntungan.

Layanan Pengadaan Hiji-Stop

Kami sadar yén seueur masalah anu bakal disanghareupan dina prosés pengadaan, sapertos metode pamayaran, logistik, negosiasi sareng sajabana. COVNA gaduh langkung ti 20 taun pangalaman dina perdagangan global. Salian ngabantosan para nasabah milih klep sareng aktuator anu cocog, kami ogé bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nyayogikeun palanggan prosés pangiriman produk anu ngahémat waktos sareng biaya.

Dina waktos anu sami, COVNA gaduh 2 gudang, anu tiasa gancang ngabales kabutuhan klep anjeun sareng nyayogikeun jasa pangiriman gancang.

Pangiriman Gancang

COVNA gaduh 3 pangkalan produksi sareng 2 gudang. Urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén jeung layanan pangiriman gancang. Dina waktu nu sarua, tim jualan profésional urangbakal nulungan ka Nyetél jadwal ngayakeun pikeun anjeun pikeun mastikeun yén proyék anjeun henteu ditunda.

Téknis Jeung Dokuméntasi Rojongan

Kami komitmen pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu saé. Pikeun ngabantosan anjeun langkung ngartos karakteristik klep sareng langkung saé ngagunakeun klep, kami bakal nyayogikeun dukungan téknis online sareng dukungan dokumén gratis. Mudah-mudahan tiasa ngabantosan proyék anjeun lancar.

Sertipikat

Sertipikat mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngabuktikeun kualitas produk. Kami ngagaduhan ISO9001: 2015, CE, SGS, TUV, FDA sareng langkung ti 30 patén-patén. Prosés produksi unggal produk mastikeun nuturkeun standar internasional.

  • 21
    Taun Didirikeun
  • 30+
    Sertipikat & Patén
  • 500+
    Réngsé Proyék
  • 300+
    Palanggan wareg

Migawé bareng kalayan COVNA

Ngarasakeun Jasa Kami Sareng Ngabantosan Rokét Usaha Anjeun
fgadfd

Pikeun Pamaké Ahir sareng Kontraktor

 

Jaminan Kualitas Produk

Standar produksi internasional sareng tés mastikeun kinerja produk

 

Bantosan Téknis

Pangrojong téknis pikeun ngabantosan anjeun ngabéréskeun solusi

 

Solusi Cairan Custom Pikeun Anjeun

Kami bakal difokuskeun kabutuhan anjeun sareng nyayogikeun solusi anu didamel khusus

kkingd

Pikeun Distributor

 

Bagikeun Émbaran Pasar

Ngabagikeun inpormasi pasar sareng anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngalegaan skala bisnis anjeun

 

Pelatihan Pangaweruh Produk Sareng Tanggapan Gancang Jasa Saatos Penjualan

Pelatihan produk ngabantosan anjeun kéngingkeun kapercayaan para nasabah. Sareng kami bakal ngabales gancang pikeun ngabantosan anjeun ngarengsekeun masalah saatos penjualan

 

Optimasi Plan Untung Jeung Rojongan Kamampuh

Harga anu kompetitif pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun kauntungan anu langkung ageung. Kapasitas produksi anu luhur pikeun ngabantosan anjeun mastikeun inventaris sareng ngajantenkeun bisnis anjeun sustainable

Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami