COVNA FEATURED katup

Nawakake Kabeh Jenis Katup Aktuator Kanggo Pilihan Sampeyan

Kenapa Pilih COVNA VALVES?

Dadi Produsen Utama Actuator Valve

Seri Produk Lengkap

Minangka salah siji saka manufaktur tutup anjog ing China, COVNA wis meksa R&D, desain lan produksi klep wiwit 2000, lan ngembangaken seri produk kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem industri lan mbantu industri ngatasi solusi kontrol proses.

Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake macem-macem seri aktuator katup kanggo nyukupi kabutuhan aktuasi sampeyan.Macem-macem aktuator mbantu sampeyan ngerteni remot kontrol lan nambah linuwih teknik.

Layanan Kustomisasi Valve

We ngerti sing kadhangkala klep conventional bisa uga ora cocok kanggo sawetara aplikasi khusus.Mula, kita nyedhiyakake layanan kustomisasi katup kanggo aplikasi sampeyan kanggo mesthekake yen katup kasebutbisa kurbansolusi kontrol cairan sing apik kanggo proyek sampeyan.

Solusi Ngatur-Digawe

Luwih saka 20 taun pengalaman katup wis mbantu kita ngerti kabutuhan macem-macem industri.Kita bakal berorientasi industri lan menehi solusi cairan sing digawe khusus.Tujuane yaiku mbantu proyek sampeyan nambah efisiensi produksi lan ngoptimalake rencana bathi.

Layanan Pengadaan Satu Pintu

Kita uga ngerti yen akeh masalah sing bakal ditemoni ing proses pengadaan, kayata cara pembayaran, logistik, negosiasi lan liya-liyane.COVNA duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing perdagangan global.Saliyane mbantu para pelanggan milih katup lan aktuator sing cocog, kita uga bakal nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake proses pangiriman produk sing irit wektu lan biaya.

Ing wektu sing padha, COVNA duwe 2 gudang, sing bisa nanggapi kabutuhan katup kanthi cepet lan nyedhiyakake layanan pangiriman kanthi cepet.

Pangiriman Cepet

COVNA nduweni 3 basis produksi lan 2 gudang.Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan layanan pangiriman cepet.Ing wektu sing padha, tim sales profesional kitabakal mbantuNggawe jadwal pengadaan kanggo sampeyan supaya proyek sampeyan ora telat.

Dhukungan Teknis lan Dokumentasi

We are setya kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan banget.Kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti karakteristik katup lan luwih apik nggunakake katup, kita bakal menehi dhukungan teknis online lan dhukungan dokumen gratis.Muga-muga bisa mbantu proyek sampeyan kanthi lancar.

Sertifikat

Sertifikat minangka cara paling apik kanggo mbuktekake kualitas produk.Kita duwe ISO9001: 2015, CE, SGS, TUV, FDA lan luwih saka 30 paten.Proses produksi saben produk bakal ngetutake standar internasional.

  • 21
    Taun Madeg
  • 30+
    Sertifikat & Paten
  • 500+
    Proyek Rampung
  • 300+
    Pelanggan sing marem

Kerjasama karo COVNA

Seneng Layanan Kita Lan Mbantu Roket Bisnis Sampeyan
covna valve for automated machine-1

Kanggo Produsen Peralatan

 

Pandhuan Pilihan & Layanan Katup Kustomisasi

Nawakake pilihan lan layanan khusus kanggo mbantu nggawe prototipe utawa produk standar kanggo nyukupi kabutuhan produk sampeyan

 

Kapasitas Pasokan Stabil Njamin Kapasitas Produksi Sampeyan

Stok gedhe lan pengiriman cepet kanggo njamin produksi sampeyan tanpa wektu tundha

 

Seneng Pirce Kompetitif Kita

Rega sing apik mbantu produk sampeyan luwih kompetitif lan entuk pangsa pasar luwih akeh uga entuk keuntungan luwih akeh

fgadfd

Kanggo Pangguna Akhir lan Kontraktor

 

Jaminan Kualitas Produk

Standar produksi internasional lan tes njamin kinerja produk

 

Dhukungan Teknis

Dhukungan teknis kanggo mbantu ngatasi solusi kasebut

 

Solusi Cairan Kustom Kanggo Sampeyan

Kita bakal fokus ing kabutuhan lan menehi solusi sing digawe khusus

kkingd

Kanggo Distributor

 

Nuduhake Informasi Pasar

Nuduhake informasi pasar karo sampeyan kanggo mbantu sampeyan ngembangake skala bisnis

 

Pelatihan Kawruh Produk lan Layanan Sawise-Sales Respon Cepet

Pelatihan produk mbantu sampeyan entuk kapercayan para pelanggan.Lan kita bakal nanggapi kanthi cepet kanggo mbantu sampeyan ngrampungake masalah sawise adol

 

Optimasi Rencana Keuntungan lan Dhukungan Kapasitas

Rega sing kompetitif kanggo mbantu entuk bathi sing luwih gedhe.Kapasitas produksi sing dhuwur kanggo mbantu sampeyan njamin inventaris lan nggawe bisnis sampeyan lestari

Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita