Хемиски процес

Хемиски процес

https://www.covnavalve.com/actuator

Во индустриски средини со голема брзина, висока концентрација на прашина, висока температура и висока корозивност, лесно е да се предизвика оштетување на гумените заптивки и материјалите за заптивање за вентилите со меки заптивки.Затоа, потребни се вентили кои се направени со неспоредлива безбедност и отпор на ум.Тефлонските вентили COVNA ги подобруваат постоечките материјали за заптивање и го зголемуваат нивниот век на траење.Со години произведуваме сопствени вентили способни да се справуваат со најсложените апликации за хемиска обработка.

Оставете ја вашата порака
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја