Антикорозивен електромагнетниот вентил

COVNA произведува тефлонски електромагнетниот вентил со одлични антикорозивни перформанси.Како што знаеме, материјалите од не'рѓосувачки челик може да бидат кородирани од корозивни медиуми, затоа искрено ви го препорачуваме овој тефлонски електромагнетниот вентил.
Добро за контрола на корозивни медиумски течности како што се азотни, хлороводородна киселина, итн. Широко се користи во хемиската индустрија, медицинската индустрија итн.
Опсег на големина на порта: 1/8", 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1"
Напон: 12 Volt DC, 24 Volt DC, 24 Volt AC, 110 Volt AC, 220 Volt AC
Толеранција на напон: ± 10%
Температурен опсег: -10℃ до 80℃ (14°F до 176°F)
Функција: Нормално затворено
Материјал за вентили: Тефлонски
Притисок: 0 до 1,5 бари
Тип на врска: Навојна
Погоден медиум: Корозивен флуид, киселина, алкал, итн
Апликации: Хемиска, медицинска индустрија и други апликации кои бараат антикорозија.
● Ние исто така обезбедуваме тефлонски топчест вентил и тефлонски вентил за пеперутка за вас.
● За какви било посебни барања, ве молиме консултирајте се со нас и ние ќе ви помогнеме да го решите проблемот и да го изберете вистинскиот електромагнетниот вентил заснован на вашите барања.
Оставете ја вашата порака
Оставете ја вашата порака
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја