Valvula solenoid anti-korrozive

COVNA prodhon valvul solenoid PTFE me performancë të shkëlqyer anti-korrozive.Siç e dimë, materialet prej çeliku të pandryshkshëm mund të gërryhen nga media gërryese, kështu që ne ju rekomandojmë sinqerisht këtë valvul solenoid PTFE.
Pusi për kontrollin e lëngjeve të mesme korrozive si nitrikalidi, hidrokloruracidi etj. Përdoret gjerësisht në industrinë kimike, industrinë mjekësore etj.
Gama e madhësisë së portit: 1/8", 1/4" , 3/8" , 1/2", 3/4", 1"
Tensioni: 12 Volt DC, 24 Volt DC, 24 Volt AC, 110 Volt AC, 220 Volt AC
Toleranca e tensionit: ±10%
Shkallë temperature: -10℃ deri në 80℃ (14°F deri në 176°F)
Funksioni: Normalisht i mbyllur
Materiali i valvulave: PTFE
Presioni: 0 deri në 1,5 bar
Lloji i lidhjes: I filetuar
Mesatar i përshtatshëm: Lëng gërryes, Acid, Alkali, etj
Aplikacionet: Industria kimike, mjekësore dhe aplikime të tjera që kërkojnë anti-korrozioni.
● Ne gjithashtu ofrojmë për ju valvulën e topit PTFE dhe valvulën flutur PTFE.
● Për çdo kërkesë të veçantë, ju lutemi konsultohuni me ne dhe ne do t'ju ndihmojmë të zgjidhni problemin dhe të zgjidhni valvulën e duhur solenoid bazë për kërkesat tuaja.
Lini Mesazhin Tuaj
Lini Mesazhin Tuaj
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni