Вести

5 Производители на електрични вентили за пеперутка

Електричен вентил за пеперуткае еден вид вентил кој може да помогне да се контролира од далечина.Широко се користи во десулфуризација на димни гасови, систем за денитрификација, реминерализација и така натаму.Во оваа статија, ќе наведеме 5 производители на електрични вентили за пеперутка за ваша референца и се надеваме дека ќе ви помогне да знаете и да изберете.

COVNA е 22-годишно искуство производител на автоматизирани вентили за пеперутка.Ние создаваме и снабдуваме флексибилни и соодветни решенија за вентили кои се базираат на проектните потреби на клиентот.Се надеваме дека нашиот вентил и услуга би можеле да помогнат вашиот проект да работи добро.Добредојдовте какви било прашања од вас!sales@covnavalve.com

Бреј е основан во 1986 година. По повеќе од 30 години развој, Бреј стана водечки светски производител на автоматизирани вентили.Бреј е посветен на глобалните индустриски клиенти да им обезбеди производи со одличен квалитет, решенија прилагодени и услуги за брза испорака.Бреј има комплетна серија вентили, производите што ви се потребни можете да ги најдете овде.
Електричните вентили за пеперутка вклучуваат електрични меко запечатени вентили за пеперутка, електрични тврдо запечатени вентили за пеперутка, електрични вентили за пеперутка со високи перформанси и така натаму.

Основана во 1933 година, Flomatic е посветена на обезбедување производи и услуги со висококвалитетни вентили за глобалната индустрија за третман на вода и отпадни води.Flomatic има напредни производствени работилници и опрема, како и првокласен тим за истражување и развој и лабораторија, за развој, дизајн и производство на издржливи производи за да ги задоволите сите ваши потреби за вентили.
Електричните вентили за пеперутка вклучуваат електрични вентили за пеперутка, електрични вентили за пеперутка и така натаму.

Основана во 1991 година, Valworx е ISO9001 сертифициран производител на автоматизирани вентили.Valworx има голем инвентар и е посветена да им обезбеди на клиентите во Северна Америка услуги за испорака истиот ден и да им обезбеди на клиентите бесплатна доживотна техничка поддршка.
Valworx има многу сеопфатна серија на вентили, вклучувајќи електрични вентили за пеперутка, електрични топчести вентили, пневматски вентили за пеперутка, пневматски топчести вентили и така натаму.

Valtorc International е основана во 1980 година и е еден од водечките светски добавувачи на вентили за индустриска автоматизација.Valtorc е ориентиран кон клиентите и обезбедува висококвалитетни производи и решенија.Valtorc има професионален технички тим за да ги елиминира вашите грижи и да го промовира спроведувањето на вашиот проект.
Производите вклучуваат електрични вентили за пеперутка, електрични топчести вентили, контролни вентили итн.

Valvesonline се отвори во 2003 година и го отвори онлајн малопродажниот пазар за автоматизирани вентили.Овозможете им на клиентите лесно да купуваат и да добијат решенија за контрола на процесот преку Интернет.Valvesonline е еден од водечките дистрибутери на вентили во ОК, а неговите производи се во согласност со ISO9001:2015 сертификатот за квалитет.
Производите вклучуваат електрични топчести вентили, електрични вентили за пеперутка, вентили со нож, вентили за глобус и така натаму.


Време на објавување: Декември-15-2021 година
Оставете ја вашата порака
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја